Tècnics municipals estudien la viabilitat de situar les parades no alimentàries del mercat a Teixidores

L'AV de Riera Seca lamenta que l'Ajuntament hagi traslladat el mercat al barri sense consultar-los

Societat

Tècnics municipals estudien la viabilitat de situar les parades no alimentàries del mercat a Teixidores
Tècnics municipals estudien la viabilitat de situar les parades no alimentàries del mercat a Teixidores | google maps

Els serveis tècnics de l'Ajuntament de Mollet estan estudiant la viabilitat d'instal·lar les parades de roba i parament de la llar del mercat del dimarts a l'avinguda Teixidores, carrer més ample i paral·lel a Rabassaires, que ha estat la proposta municipal que no ha convençut els marxants.

L'alternativa la proposava l'AV de Riera Seca després que l'Ajuntament els comuniqués que el mercat s'instal·laria al barri. "La majoria dels veïns no volien que el mercat s'instal·lés aquí però des de l'Ajuntament ho van decidir sense consultar-nos i, mal per mal, proposem una ubicació que sigui més atractiva i menys perjudicial tant per als veïns com per als marxants", explica la presidenta de l'AV, Lidia Iborra.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Mollet, Mercè Pérez, i la regidora de Qualitat Urbana, Mireia Dionisio, es van reunir dimarts amb la Junta Directiva de l’Associació de Veïns i Veïnes de Riera Seca per explicar la proposta d’ubicació provisional del mercat setmanal no sedentari a Riera Seca.

Segons fonts municipals, els tècnics estan estudiant si Teixidores compleix o no amb la normativa, i si pot oferir un millor servei tant a paradistes com a usuaris del mercat, garantint la seguretat de tothom i la mobilitat als veïns i veïnes del barri.

Edicions locals