Maria Pérez, nova jugadora del filial del FC Barcelona

La jugadora santfostenca s'ha format a la UE Sant Fost, la Penya Blanc i Blava de la Roca i el CF Damm

Esports

Maria Pérez amb el CF Damm
Maria Pérez amb el CF Damm | Maria Pérez

Maria Perez, de 18 anys, s'ha convertit en nova jugadora del filial del FC Barcelona, que milita a la Segona Divisió espanyola. La santfostenca, que juga al migcentre, portava dos anys al juvenil de la Damm. 

"És un somni que tinc des de petita. Una alegria immensa poder jugar al Barça", explica Maria Pérez, que dimecres va celebrar el seu primer entrenament: "El primer entrenament va ser molt físic, res de pilota. Però va estar molt bé, és com si ja fos del Barça des de fa molt temps".

La santfostenca arriba a la disciplina del Barça amb l'objectiu d'arribar algun dia al primer equip. "Ens han dit que quan les internacionals van amb la selecció, el primer equip fa pujar jugadores del filial. Anem poc a poc", admet Pérez. L'objectiu del segon equip femení és lluitar per les posicions capdavanteres de la lliga.

Maria Pérez va començar la seva formació a les categories inferiors del Sant Fost i després de sis temporades va passar a la Penya Blanc i Blava de la Roca, sumant tres temporades. "M'han dit que el meu joc millorarà al Barça. M'agrada tenir el control de la pilota i que el joc sigui protagonista", espera la santfostenca.

Edicions locals