Els marxants del mercat del dimarts a Mollet demanen que es recuperin el 50% de les parades no alimentàries amb la fase 3

Asomercat i l'Ajuntament comencen a negociar el retorn de la resta de parades

Economia

Mollet del Vallès

Els paradistes del mercat no sedentari dels dimarts a Mollet considera que un cop entri la fase 3 de desconfinament –que estaria prevista per a la setmana del 22 de juny amb el final de l'estat d'alarma–, haurien de poder començar a treballar almenys el 50% de les parades no alimentàries.

Aquesta és una de les demandes que ha posat sobre la taula Toni Puigvert, president d'Asomercat, que començarà a negociar aquesta setmana amb l'Ajuntament de quina manera es recuperarà el mercat. "Volem saber quin dia podrem començar a treballar i amb quines mesures, no que arribi la fase 3 i llavors es posin a estudiar de quina manera fer-ho. S'ha de fer una planificació", diu Puigvert.

El retorn de l'alimentació

Aquest dilluns, el Consistori ha informat que el proper 16 de juny es recuperaran les parades d'alimentació, una notícia de la qual "ens hem assabentat pels mitjans de comunicació", lamenta Puigvert. Amb tot, aquesta tarda, els paradistes han rebut la trucada de la responsable de Mercamollet, per encetar la negociació. Sobre l'obligació de reduir l'espai de venda de les parades, Puigvert considera que "no té lògica reduir els metres de venda, després de més de dos mesos sense poder treballar, és inviable", opina Puigvert, qui indica que aquest serà un dels aspectes que s'intentarà negociar en els propers dies.

Edicions locals