La Biblioteca de Sant Fost torna a obrir les portes pels serveis de préstec i retorn

Durant el confinament s'ha multiplicat el préstec de documents online

Societat

La Biblioteca de Sant Fost torna a obrir les portes pels serveis de préstec i retorn
La Biblioteca de Sant Fost torna a obrir les portes pels serveis de préstec i retorn | Ajuntament Sant Fost

La Biblioteca Biblio@teneu de Sant Fost ha obert portes aquest dilluns a la tarda en horari restringit i únicament amb servei de préstec i retorn de documents.L'equipament estarà en actiu els dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 17 h a 20 h i els dijous de 10 h a 13 h.

En la fase 1 del desconfinament en què es troba Sant Fost, encara no està permès accedir directament a la col·lecció general de documents, ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. Tampoc es podran utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari, i no es podran fer els exàmens de l'Actic.

La biblioteca ha reobert seguint totes les mesures de seguretat per evitar la propagació del coronavirus i també posarà en quarantena tots els documents que es retornin. A més, es recomana que els documents que es vulguin agafar en préstec es demanin amb cita prèvia, per tal d’agilitzar el procés d’entrega.

El préstec de documents online es multiplica

Durant els mesos de confinament, la Biblioteca Biblio@teneu ha multiplicat el servei de préstec de documents en línia. En concret, durant el mes d’abril es van realitzar 111 serveis de préstec virtual, mentre que el mateix mes de l’any 2019 tan sols se n’havien fet 11.

Edicions locals