Sant Fost activa un nou servei de reforç gratuït adreçat a alumnes de primària

Les escoles del municipi col·laboren en aquesta iniciativa perquè els estudiants puguin seguir el curs

Societat

Reunió de l'equip docent de El Petit Roure amb la regidora d'Educació, Patrícia Orta i personal tècnic municipal
Reunió de l'equip docent de El Petit Roure amb la regidora d'Educació, Patrícia Orta i personal tècnic municipal | Aj. Sant Fost

L’Ajuntament de Sant Fost ha posat en marxa un nou servei de reforç escolar per a alumnes d’educació primària. La proposta compta amb la col·laboració de les escoles Joaquim Abril i El Roure i l'escola bressol El Petit Roure.

Des d’aquesta setmana, les direccions de les dues escoles han seleccionat alguns dels seus alumnes perquè puguin disposar d’un reforç escolar gratuït que ofereix l’equip docent de l’escola bressol El Petit Roure. D’aquesta manera, tant el consistori com els centres pretenen que tots els estudiants puguin seguir el curs, especialment en les actuals circumstàncies donades per la crisi sanitària de la Covid-19.

Inici de la preinscripció a El Petit Roure

Per altra banda, les preinscripcions per a l’Escola Bressol El Petit Roure començaran dilluns. Com en el cas de les escoles, donada l’actual situació d’emergència sanitària es promou la preinscripció telemàtica per evitar el desplaçament de les famílies al centre. Amb tot, en el cas que no sigui possible fer aquesta preinscripció online, podran fer-ho de forma presencial el 27 de maig a la tarda (de 15 h a 17 h) o el 28 i 29 al matí (de 10 h a 13 h). En aquest cas caldrà, però, demanar cita prèvia trucant al 93 118 58 28.

Per al curs vinent, El Petit Roure disposa de 36 places lliures. L’escola bressol respondrà a qualsevol dubte de les famílies a través del correu electrònic santfost@cavallcartro.cat o per telèfon, al 93 118 58 28.

Edicions locals