L'Handbol Sant Fost s'adhereix al Pla d'Igualtat de la Federació Catalana

El document vol ampliar la participació de les dones a l'handbol

Esports

L'Handbol Sant Fost s'adhereix al Pla d'Igualtat de la Federació Catalana
L'Handbol Sant Fost s'adhereix al Pla d'Igualtat de la Federació Catalana | CH Sant Fost

L'Handbol Sant Fost s'ha adherit al Pla d'Igualtat de la Federació Catalana d'Handbol. El document es va posar en marxa ja fa unes setmanes  i vol potenciar l’aplicació de polítiques transversals amb perspectiva de gènere en totes les activitats i actuacions que es desenvolupin des de la pròpia federació i els seus clubs.

Per banda de l'handbol Sant Fost, la capitana del sènior femení Rosa López ho va anunciar per les xarxes socials del club i va explicar que l'entitat s'adheria  perquè "és un pla que lluita per tota la injustícia i la discriminació per raó de gènere que encara hi ha en l'àmbit esportiu",  

El pla vol impulsar actuacions adreçades a corregir els desequilibris existents entre dones i homes dins l’àmbit de l’handbol federat a tots els nivells, fomentant mecanismes d’intercanvi de coneixements i d’experiències que facin possible avançar cap a la igualtat efectiva. Per aquest motiu, des de l'ens federatiu es vol ampliar la participació de les dones en tots els àmbits i estaments de l’handbol: jugadores, entrenadores, àrbitres, gestores i dirigents. 

Fins ara, l'Handbol Sant Fost és l'únic club baixvallesà que s'ha adherit en aquest Pla d'Igualtat de la Federació Catalana d'Handbol. 

Edicions locals