El Museu Abelló s'incorpora a la plataforma digital Museuobert.cat

L'objectiu és mantenir el museu obert, malgrat que físicament les portes estiguin tancades

Cultura

El Museu Abelló s'incorpora a la plataforma digital Museuobert.cat
El Museu Abelló s'incorpora a la plataforma digital Museuobert.cat

El Museu Municipal Joan Abelló s'ha incorporat aquesta setmana a la plataforma digital Museuobert.cat. L'objectiu és mantenir el museu obert, malgrat que físicament les portes estiguin tancades.

A Museuobert.cat es poden trobar més de 800 peces de la Col·lecció Abelló, que poden entrar en diàleg directe amb les col·leccions de 17 museus més de Catalunya. #museuobert treballa permanentment en la seva actualització, de manera que ofereix uns els continguts contínuament en procés de canvi i ampliació.

El portal permet la visualització i difusió de les col·leccions de museus que se sumin a la iniciativa, així com una intuïtiva cerca per camps i museus, facilitant la publicació a les xarxes socials, un dels eixos més forts en aquests moments de confinament.

El principal objectiu de Museuobert.cat és ajudar a comunicar i difondre el patrimoni cultural, per mitjà de diversos eixos: visibilitzar les col·leccions; facilitar eines de difusió de les seves col·leccions als museus; posar a l’abast de tots els ciutadans el patrimoni cultural; transmetre coneixement a través de les xarxes socials; i ajudar els professionals a seguir treballant en la situació d’excepcionalitat actual.

Es pot consultar la col·lecció Abelló en aquest enllaç.

Edicions locals