S'anul·la el festival Brunzit, que estava previst pel 23 de maig

L'Ajuntament oferirà als grups que actuïn al poble entre el 2020 i el 2021

Cultura

Mishima va actuar l'any passat al Brunzit
Mishima va actuar l'any passat al Brunzit

L'Ajuntament de Martorelles anul·la el festival de música Brunzit, que s'havia de celebrar el dissabte 23 de maig als entorns de Carrencà. Així ho confirma i ho lamenta la regidora de Cultura, Mònica Garcia, qui diu: "Sóc molt d'antianul·lar coses i més en cultura".

Però les perspectives no deixen clar a quina data es podria ajornar el festival. "Si es posposés, hauria de ser per a partir del setembre, quan hi ha la festa major", apunta Garcia, qui també admet que caldrà veure si la festa major podrà tirar endavant amb normalitat. En tot cas, assegura que "octubre, novembre o desembre no són dates per celebrar el festival", que té lloc en un espai exterior.

El que vol fer l'Ajuntament és "que una bona part dels grups que hi ha previstos –que no desvela els seus noms– puguin actuar a Martorelles entre aquest any i el vinent". Ja sigui a la festa major, si són bandes que si escauen, o potser fent actuacions a l'aire lliure a la Masia, que "és un bon lloc per a concerts", apunta la regidora.

Per a Garcia, l'organització del seu primer Brunzit com a regidora "era un repte", que de fet encarava amb novetats –s'ampliava l'horari a tot al dia amb activitats també adreçades al públic familiar–, però entén que davant la realitat actual calia anul·lar l'esdeveniment.

Edicions locals