Sant Fost repartirà mascaretes entre les famílies del municipi

L'Ajuntament va rebre uns 600 whatsapp en les tres primeres hores d'activar el servei

Societat

L'Ajuntament va activar aquest dimarts el número de WhatsApp 627 588 266 perquè els veïns i veïnes de Sant Fost poguessin demanar mascaretes per al seu ús particular. La resposta a la crida no es va fer esperar, en tan sols tres hores, el consistori confirmava que havia rebut 600 missatges de residents interessats. 

Per aconseguir les mascaretes, només cal que els veïns enviïn per WhatsApp, des d'aquest dimarts 7 d'abril  i fins aquest dimecres 8 d'abril, un missatge indicant nom i cognom, adreça i barri. A partir d'aquí, els tècnics de l'Ajuntament s'encarregaran de fer la distribució per zones, per tal de poder començar amb la repartició aquest mateix dijous. 

Segons el consistori, cada llar rebrà un màxim de dues mascaretes. Els tècnics de l'Ajuntament, així com la cinquantena de persones que van respondre a la crida per ser voluntaris, seran els encarregats de portar el material de protecció a cada domicili que l'hagi sol·licitat. 
Des que l'Ajuntament va començar la campanya per confeccionar mascaretes, fa dues setmanes, ja n'han repartit 12.000, la majoria, unes 6.000 a les residències i més de 1.000 als comerços locals. 

Està previst que en els pròxims dies el consistori en porti a esterilitzar unes 3.000 més.

Edicions locals