Sant Fost sanciona 13 persones per abocar les escombraries a la via pública

El consistori demana que es respectin els horaris estipulats

Societat

Sant Fost sanciona 13 persones per abocar les escombraries a la via pública
Sant Fost sanciona 13 persones per abocar les escombraries a la via pública | Ajuntament Sant Fost

L'Ajuntament de Sant Fost ha sancionat 13 persones per abocar les escombraries a la via pública. El consistori recorda que per tal de mantenir nets i saludables els carrers del poble i per evitar que els operaris que recullen les escombraries s'exposin molt menys a un contagi per coronavirus, cal llençar les deixalles als contenidors.

També es recomana llençar les deixalles en uns horaris concrets: els envasos de plàstic s'haurien de llençar els dilluns o els dijous, que és quan es recullen, i el paper els dimarts o els dissabtes, que també són els dies quan se’n fa la recollida.

Precisament, aquesta setmana s'ha realitzat la neteja dels exteriors i els entorns de tots els contenidors de Sant Fost, una tasca que fins ara es feia una vegada cada tres mesos i que d'ara endavant es durà a terme setmanalment.

Continua la recollida de poda i de mobles vells

Per altra banda, es mantenen els serveis de recollida de poda i cada dimarts es recullen les restes vegetals dels contenidors de Sant Fost. Així doncs, el veïnat que tingui restes d’arbrat i de vegetació a casa i se’n vulgui desfer, ho ha de fer els dilluns, preferiblement a la tarda.

Com cada dijous també es continua realitzant la recollida de mobles vells al municipi. Per fer-ho, cal demanar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana trucant al telèfon 93.579.69.80.
 

Edicions locals