L'Ajuntament de Sant Fost activa un servei d'atenció psicològica per als dies de confinament

El número és el 689 102 007 i hi pot trucar tothom qui ho necessiti

Societat

L'Ajuntament de Sant Fost ha activat un nou servei d'atenció psicològica per telèfon durant els dies de confinament. El número és el 689 102 007 i hi pot trucar tothom qui ho necessiti, també els professionals que aquests dies es troben a primera línia treballant per donar servei durant l'estat d'alarma.

Els Serveis Socials s'encarrega, de 9 h a 13.30 h, de realitzar una selecció de les trucades rebudes, prioritzant les més urgents, i a la tarda es du a terme l'atenció psicològica via telefònica. El servei el donen dos psicòlegs, un d'ells especialista en infants i adolescents.

Des dels Serveis Socials, afirmen haver rebut ja les primeres consultes: "hem tingut trucades de gent que se sent desbordada per la situació i necessita entendre quina és la realitat", expliquen.

La finalitat del servei és contenir i acompanyar a aquestes persones per ajudar-les a suportar emocions com l'angoixa, les quals poden aparèixer en moments d'incertesa com els viscuts actualment amb la crisi del coronavirus. Però recorden que "en cap cas el servei pot substituir una teràpia". 

Edicions locals