[VÍDEO] Cristian Jodar: "Qui m'havia de dir que amb 39 anys em faria Youtuber"

El molletà ha obert un canal de Youtubre del seu gimnàs -Ares Arena- per fer entrenaments d'alta intensitat des de casa

Esports

Cristian Jodar: "Qui m'havia de dir que amb 39 anys em faria Youtuber"
Cristian Jodar: "Qui m'havia de dir que amb 39 anys em faria Youtuber" | Cristian Jodar al saló del seu menjador.

Fa tan sols una setmana que Cristian Jodar, de Mollet i un dels responsables del gimnàs Ares Arena de Sant Fost, s'ha convertit en un Youtuber pel confinament. Jodar, de 39 anys, fa servir el seu mòbil per enregistrar les classes dirigides que emet diàriament al seu canal de Youtube sobre entrenament funcional d'alta intensitat, per a corredors d'OCR -curses d'obstacles- i lluitadors d'arts marcials. 

"Qui m'havia de dir que amb 39 anys em faria Youtuber?", es pregunta mentre riu Cristian Jodar, que es mostra sorprès de l'acceptació dels vídeos que fins ara ha anat penjat: "el primer té moltes visites, més de 200 i això supera el que havia pensat en un principi". El molletà fa vídeos amb l'ajut de la seva dona, la Dolors Martínez: "ella és l'altra 505 d'Ares Arena i ella em fa de càmera", diu Jodar, que relata que s'ha vist fent aquests vídeos de forma improvisada "amb el meu mòbil, sense trípode i ara m'han enganxat mirant un tutorial d'edició. Vaig superant els problemes que m'arriben amb aquestes noves tecnologies".  

L'objectiu del vídeo és fer esport des de casa, sense material i amb una durada d'una mitja hora diària. Jodar, que fa les sessions des de la seva terrassa o el saló del menjador, va publicar la setmana passada cinc vídeos -amb una mitjana de 200 visualitzacions al seu canal de Youtube - i té la intenció de publicar un per dia i, fins i tot, fer una segona sèrie diària amb consells, recomanacions i preguntes. "La gent em pregunta sobre diversos aspectes i crec que tinc coses  a dir, per exemple, als corredors sobre el tipus de sabatilles que poden fer servir", diu el molletà, que remarca: "un dia es pot fer molt llarg i si fas esport, tens un espai ocupat". 

Edicions locals