[VÍDEOS] A la campanya #somcasa hi ha màgia, música, gastronomia, contes infantils i fins i tot bombolles

Per participar en aquesta iniciativa, només cal que facis una publicació dins de l'àmbit cultural o artístic, etiquetis el SomMollet a les xarxes socials i incloguis el hashtag #somcasa

Cultura

[VÍDEOS] A la campanya #somcasa hi ha màgia, música, gastronomia, contes infantils i fins i tot bombolles
[VÍDEOS] A la campanya #somcasa hi ha màgia, música, gastronomia, contes infantils i fins i tot bombolles

La cooperativa Som* ha encetat una campanya a les xarxes socials per fer més amenes aquestes setmanes de quarantena gaudint de la cultura baixvallesana. En aquest sentit, SomMollet demana a tots aquells que ho vulguin que facin accions culturals i artístiques i etiquetin a les diferents xarxes de SomMollet i hi incloguin el hashtag #somcasa.

El mag molletà -tot i que veí de Martorelles des de fa un parell d'anys- Kilin Mag, ha estat un dels participants, amb un truc de màgia amb monedes dedicat al coronavirus i amb una moralina: "Si ens quedem a casa, el virus marxarà".

La montornesenca Ariana Zar, acompanyada a la guitarra per Victor Torres, ha fet una cançó alegre buscant les parts positives de la quarantena.

Des del municipi veí, Montmeló, la cantautora Marta Shanti ha interpretat algunes de les seves cançons. Tot plegat ho ha fet en pijama. Shanti, a més, actuarà diumenge a les 19.40 h a través d'Instagram al festival No es moko de pava apocalipsis final.

I també en l'àmbit musical, Judit M. Gené, teclista del grup baixvallesà Zesc, ha interpretat el nou single de la banda, Creus que saps la veritat, publicat aquesta setmana.

La gastronomia també ha estat protagonista d'aquesta campanya, amb la cuinera molletana Montse Tàpia, que ha fet un brou vegetal de fons de nevera ideal per a aquests dies d'estar a casa.

La Colla Morada també hi ha participat compartint cada dia un conte explicat per Judit López i Eva Font. Morats, a més, han posat en marxa el hashtag #CuidemNosMollet, per "omplir les xarxes socials d'alegria i companyia per a petits i grans", on han rebut propostes d'arts plàstiques i musicals.

I els molletans Doctor Bombolla i Bombolleta -l'Adrià Viñas i l'Abril- també han publicat un vídeo per ensenyar una fórmula casolana per fer bombolles.

Edicions locals