AMAM organitza un festival artístic a Instagram

Aquests dies a les xarxes socials també es pot gaudir de les actuacions de la cantautora martorellenca Sandra Bautista i de les classes dirigides de dansa de l'escola montmelonina For Dance Center

Cultura

L'Associació de Música i Art de Mollet arrencarà aquest dimarts un festival artístic que s'emetrà cada dia mitjançant Instagram mentre duri l'estat d'alarma. Sota el nom d'#AMAMdesdecasa, oferiran directes de mitja hora de durada cada dia a les 18 h.

La intervenció de cada artista arrencarà amb una breu entrevista o introducció, i posteriorment el convidat mostrarà als espectadors la seva disciplina, ja sigui d'arts plàstiques (il·lustració, dibuix, pintura...) o musical (només instrumental o amb veu, covers o cançons pròpies).

Entre setmana, s'alternaran les actuacions d'arts plàstiques i les musicals, i el contingut del cap de setmana serà diferent, amb dansa, recomanacions de cinema o música, entre d'altres. "Però tot dins del món de la cultura", apuntent des de l'associació, "ja que és el leitmotiv d'AMAM".

De moment ja han programat actuacions fins a la primera setmana d'abril amb els següents socis i amics d'AMAM: Ismael Ávila (serà el conductor de tots els directes), Anna St. Ortiz, Ramon Castillo, Mari Carmen Fernández, Locrart (Luis Vaquero), Oriol Pastor, Danna Arbó, Dhiel, Marc Martínez, Andrea Gracia, Esther Cepa i Javi Rubio.

La gran majoria d'artistes són molletans, a excepció d'algun soci santfostenc i barceloní.

Si l'estat d'alarma s'allarga, preveuen omplir la graella amb amics i col·laboradors de l'associació.

Quatre actuacions de Sandra Bautista

D'altra banda, la cantautora martorellenca Sandra Bautista participarà en almenys quatre festivals musicals els pròxims dies. Tots ells en directe a les xarxes socials i interpretats des de casa.

El primer serà aquest dimarts (21.30 h) al Terrassa Secreta, on també es podran gaudir de cinc artistes més durant la setmana.

El segon serà dimecres (20.30 h) al Canción a Domicilio, un festival pel qual passaran una cinquantena d'artistes de tot l'estat espanyol fins divendres.

Divendres (20 h) participarà al Casa Felices Fest.

I el darrer festival que de moment té programat és el Festival Esperanzah, en el qual participarà dissabte (20 h), i en el qual es podran trobar propostes artístiques fins al 29 de març.

Classes de dansa cada tarda

Una altra proposta artística per seguir a Instagram són les classes dirigides de dansa que l'escola For Dance Center està realitzant cada dia, de dilluns a divendres.

Als matins, a les 11 h, hi ha unes classes de condicionament físic dirigides principalment als alumnes de l'escola, "perquè mantinguin l'elasticitat i el to físic", explica Gerard Rifà, un dels dos directors de For Dance Center, juntament amb Olga Carrillo.

I a les a tardes, a les 19 h, és el torn de les classes de dansa. Primer van dubtar si fer sessions amb cert nivell adreçades als seus alumnes, però finalment s'han decantat per fer classes en què tothom pugui participar. "Ara la gent necessita passar-s'ho bé en família", diu Rifà. Així que l'objectiu és que els alumnes puguin ballar amb els seus pares.

Rifà també destaca que cada dia hi haurà una modalitat de ball diferent perquè tothom es pugui sentir més còmode un dia o un altre.

La Tramolla proposa Zumba

L'escola molletana La Tramolla tampoc pararà les classes, gràcies a les xarxes socials.

Pel que fa a les classes de dansa, es continuen fent amb l’enviament de vídeos per part de les professores, i també estan provant una aplicació per poder connectar-se individualment amb els alumnes de forma privada i segura perquè puguin veure i corregir els exercicis de tornada.

Amb les classes de teatre estan provant de combinar exercicis individuals per vídeo amb trobades per videoconferència. Les indicacions per cada classe les donaran a través dels grups de whatsapp.

A més, des de La Tramolla oferiran altres activitats com la classe virtual de Zumba d'aquesta tarda (19 h) amb la Muriel Pascual mitjançant el següent enllaç: https://us04web.zoom.us/j/279668602

Edicions locals