Les activitats culturals i socials del Baix Vallès suspeses pel coronavirus

S'han cancel·lat bona part de les activitats programades

Cultura, Societat

El Moll Fer no podrà actuar
El Moll Fer no podrà actuar

Almenys durant 15 dies el Baix Vallès s'inactivarà. Ja s'han tancat la gran majoria d'equipaments i s'han suspès bona part de les activitats previstes.

Algunes de les activitats cancel·lades a Mollet són el concert de Non Jambi & the Durans al Lledoner; les projeccions de pel·lícules a la Sala Fiveller i al Centre Cívic de Can Pantiquet; la segona edició de la Trobada de Bèsties de Torrats; la Fira del Destorb i l'actuació dels Castellers; i les obres de teatre Els nuvis a La Tramolla i ¡¡No em toquis els pebrots!! del Grup de Teatre Can Pantiquet.

A Parets s'ha suspès el programa Març de Dones; l'acte Dones antifeixistes. Testimonis en primera persona de la Taula de Memòria Històrica; la sessió d'astronomia a l'Escola de la Natura; el vermut solidari per l'Álvaro i el David; i concert de la Companyia Malaguilla.

A Montornès no es faran les obres de teatre Carrer Q i Akelarre, ni la celebració del Dia Mundial de la Poesia.

Les activitats suspeses a Montmeló són el plogging pel Besòs, espectacle Antikaraoke, i les visites a Mons Observans i al Museu de Montmeló.

Els llagostencs i les llagostenques, per la seva part, no podran gaudir de les Festes de Sant Josep, ni de la Nit de les Dones.

A Sant Fost s'ha ajornat la caminada solidària fins a l'Ermita de Cabanyes.

I a Martorelles no es podrà fer ni el concert de l'Orquestra Barroca de Barcelona al Celler de Carrencà, ni la FiraEduca.

Edicions locals