Sant Fost contracta vuit persones aturades

Els empleats treballaran, al mateix temps que es formaran, per un període de sis mesos

Economia

Sant Fost ha aprovat quatre nous plans d'ocupació que s'iniciaran dilluns i que inclouen una pròrroga de sis mesos per al 2011. Donaran feina a vuit persones a l'atur.

Sant Fost contractarà dues persones de reforç per al Servei d'Assistència Domiciliària (SAD) d'atenció a les persones per a la millora de la conciliació familiar. En un segon projecte, dos peons i dos oficials realitzaran intervencions de reparació, millora i eliminació de barreres arquitectòniques a la via pública i a edificis municipals. També treballarà per a l'Ajuntament un enginyer tècnic de telecomunicacions, que dissenyarà un sistema de detecció d'incendis. I, per últim, un dinamitzador d'informació i participació ciutadana, que farà tasques de suport a les àrees de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana en temes de publicitat, comunicació i difusió d'informació. Aquest serà format en treball cooperatiu i auto-ocupació.
L'Ajuntament oferirà contractes de sis mesos per al 70% de la jornada, formació inclosa, a persones aturades de llarga durada o de primera ocupació. Sobretot, el programa està centrat en els menors de 30 anys, persones de més de 55 i col·lectius en risc d'exclusió social.
D'altra banda, s'ha contractat dos peons per donar suport a la neteja viària i realitzar tasques prioritàries d'eliminació de les herbes de les voreres a la Conreria.

Edicions locals