Treballadors per arranjar els espais naturats

La Mancomunitat del Galzeran contracta 16 empleats aturats

Economia

Santa Maria de Martorelles

La Mancomunitat de Municipis del Galzeran, de la qual Martorelles, Sant Fost i Santa Maria en formen part, posa en marxa el segon pla d'ocupació dins el Pla Impuls del Departament de Treball de la Generalitat.

La Mancomunitat del Galzeran ha engegat el Pla d'intervenció integral en espais naturals i periurbans dels tres municipis que en formen part. Es tracta de la continuació del projecte desenvolupat entre desembre 2009 i juny de 2010 en les tasques de manteniment i arranjament dels espais públics (zones verdes, forestals o enjardinades). De fet, es contractarà una brigada de 16 treballadors (un encarregat per a la coordinació de les tasques a desenvolupar, dos peons-conductors per desplaçar la brigada i les eines al lloc de treball, i realitzar tasques de peó; dos paletes per adequar les zones verdes tractades i així col·locar mobiliari urbà i pavimentar; i 10 peons per adequar les zones indicades, desbrossar, aclarir i netejar.
Els treballadors tenen un contracte de sis mesos, de novembre a abril de 2011 per al 70% de la jornada, formació inclosa.

Edicions locals