[VÍDEO] El trinxat i l'empedrat de la xef molletana Montse Tàpia, a 'TV Tòquio'

La cuinera va rebre a casa un programa japonès

Cultura

El trinxat i l'empedrat de la xef molletana Montse Tàpia, a 'TV Tòquio'
El trinxat i l'empedrat de la xef molletana Montse Tàpia, a 'TV Tòquio' | M.T.

Sergio Carrillo

La cuinera molletana Montse Tàpia va ser una de les protagonistes d'un programa de la televisió japonesa TV Tòquio per cap d'any. Es tracta d'un programa que viatja arreu del món mostrant receptes tradicionals de cada país.

"Vaig rebre un correu i buscaven una cuinera amb un perfil familiar i que tingués una cuina gran", explica Tàpia. Així que els va rebre a casa i els va preparar trinxat i empedrat, que van poder gaudir la dotzena de comensals. "Els va agradar". Tàpia també afirma que "es van quedar parats amb el tipus de verdures que cuinem".

Sobre la seva participació, la xef molletana diu: "En l'àmbit professional, no m'aporta res; però com a anècdota va estar molt bé". A més, destaca que va poder tastar el tofu amb salsa elaborat pels membres del programa i es mostra contenta que també hi participessin les seves filles.

20 anys ensenyant a cuinar

Montse Tàpia va estudiar cuina i va ser cap de cuina en restaurants durant diversos anys, "fins que van néixer les meves filles", explica. Va ser aleshores quan va buscar una feina "que em permetés ser més present a casa". Així que des de fa uns 20 anys es dedica a fer classes i formacions de cuina i a fer col·laboracions amb revistes del sector. També és molt activa a Instagram (@montsecuines), on regularment comparteix plats i receptes.

 

Edicions locals