Quim Masferrer, un dels plats forts de la programació escènica a Montornès

La programació trimestral també portarà al Margarida Xirgu Les Chanclettes i la cantaora Mayte Martín

Cultura

Quim Masferrer, un dels plats forts de la programació escènica a Montornès
Quim Masferrer, un dels plats forts de la programació escènica a Montornès

El mediàtic actor, humorista i presentador Quim Masferrer serà un dels caps de cartell del primer trimestre de l'any de la programació Montornès aixeca el teló, que comptarà amb múltiples propostes escèniques que es podran veure a l'escenari del Teatre Margarida Xirgu.

La programació es posarà en marxa el 8 de febrer amb l'espectacle de teatre musical Alícia al país de les meravelles, de la Cia. Viu el teatre, una comèdia musical sobre l’ús coherent del mòbil entre els infants basada en una versió lliure del clàssic de Lewis Carroll.

El 29 de febrer serà el torn de The Chanclettes amb el seu irreverent #DPUTUCOOL, un espectacle de cabaret contemporani cosmopolita, que vol oferir un retrat hilarant de la societat farcit de temes socials i polítics d’actualitat.

La música arribarà el 21 de març de la mà de la cantaora Mayte Martín, que oferirà un recorregut per la memòria del flamenc més tradicional amb el seu concert "Memento".

La programació del trimestre culminarà el 28 de març amb l'espectacle "Bona gent" de Quim Masferrer. Un homenatge al públic amb què Montornès celebrarà el Dia Internacional del Teatre.

La programació Montornès aixeca el teló del primer trimestre del 2020 es pot trobar en paper als equipaments municipals. La compra d'entrades es pot fer al portal Entrápolis, on a més, ja hi ha l'avanç de bona part dels espectacles de la resta de l'any. S'hi pot accedir a través de la ruta entrades.montornes.cat i les persones que necessitin suport per adquirir les entrades, es poden acostar al Casal de Cultura.

 

Edicions locals