New Pol tancarà la planta de Sant Fost

L'empresa d'electrodomèstics acomiadarà la vintena de treballadors de la seu

Economia

El fabricant d’electrodomèstics New Pol cessarà definitivament la seva activitat a Catalunya, després que la companyia, propietat de la italiana Antonio Merloni, hagi presentat un concurs de creditors voluntari al jutjat mercantil.

L’empresa ha sol·licitat l’inici dels tràmits per a la liquidació de l’empresa que comportarà l’acomiadament de la vintena de treballadors que actualment té la planta ubicada a Sant Fost.
El 2009, New Pol va facturar 13,8 milions d’euros, amb uns números vermells de 16,86 milions. L’empresa presenta concurs amb un passiu de prop de 3,6 milions d’euros i, segons informa el diari Expansión, ha iniciat ja la liquidació d’actius, entre els quals es troba la planta del polígon de Sant Fost, on es desenvolupava una activitat purament comercial, de logística i distribució.
Amb la liquidació de l’empresa comercial es posa punt i final a l’activitat del fabricant d’electrodomèstics a Catalunya, que va deixar l’acitivitat productiva després que el 2006 va vendre a Taurus les instal·lacions que tenia al polígon Roca de Martorelles

Edicions locals