La UE Sant Fost es presenta amb 196 esportistes

El club aposta per la formació i compta amb un total de 15 equips

Esports

Un dels moments de l'acte de presentació.
Un dels moments de l'acte de presentació. | UE Sant Fost

La UE Sant Fost té 196 esportistes i un total de 15 equips. Excepte el primer equip masculí, l'entitat santfostenca compta amb conjunts a totes les categories. Un per un, els equips van desfilar diumenge al Camp Municipal de Sant Fost en l'acte de presentació de la temporada 2019-2020.

L'entitat santfostenca, presidida per Jaime Tena, fa una aposta ferma per la formació. "Amb el futbol 7 tenim l'objectiu de fer formació i no pensar en resultats. Això si, a partir de futbol 11, com ara els juvenils, intentem ser competitius", diu el coordinador del club, Humberto Velasco, que se satisfà de comptar amb tres equips femenins dins la quinzena de conjunts: "tenim un sènior femení de futbol 7 i dos equips de base, la idea és completar l'estructura". 

Pel que fa al primer equip masculí, Velasco admet que el club va intentar sense fortuna la seva creació durant l'estiu "però no es va donar perquè hi havia jugadors que van marxar i altres no van poder tornar". Tot i que la direcció esportiva treballa per recuperar el primer equip el pròxim curs. 

Durant l'acte de presentació, es va retre homenatge a l'equip de veterans de futbol de Sant Fost, que és una entitat independent al club però manté una bona relació, per pujar la temporada passada a la màxima categoria de la Federació Catalana de veterans del futbol del Vallès i Maresme.  

Edicions locals