El conflicte pels MENA origina la plataforma veïnal Gestión Responsable

Aquest diumenge tenen previst celebrar una reunió informativa al Parc de la Pau

Societat

La plataforma veïnal que es preveu constituir amb el nom de Gestión Responsable ha emès un comunicat explicant el motiu de la seva creació.

Segons el text, l'objectiu d'aquesta iniciativa  és "controlar les accions de l'equip de govern i exercir la pressió necessària davant l'opinió pública i altres administracions competents, perquè sigui respectada l'opinió de la majoria del poble".

El motiu d'aquesta constitució, segons exposen es deuria, "als últims esdeveniments que han tingut lloc al poble: formació de govern amb transfuguisme, multiplicació de sous polítics, retallades en ajudes a educació, solidaritat i benestar social", detalla l'escrit.

L'origen de tot plegat ha estat l'anunci de la creació d'un centre de MENAS al municipi, raó per la qual ja s'haurien començat a reunir fa unes setmanes, mostrant el seu rebuig a les xarxes amb el nom de No volem Menas a Sant Fost. Tot i ser aquest l'origen de la iniciativa, fonts de la plataforma han assegurat que no es tracta d'una iniciativa política, sinó tot el contrari: "Volem externalitzar de la política aquesta plataforma. La gent del poble estem preocupats perquè el govern no dóna explicacions", diu el portaveu del grup, Dani Devahive.

Per tot plegat la nova plataforma ha convocat una reunió informativa aquest diumenge a les 17 h al Parc de la Pau.

Edicions locals