El Segle XX engega la 40a Mostra de Teatre de Sant Fost

La primera obra serà 'Amor a totes les edats', a càrrec del grup local

Cultura

El Segle XX ja va representar 'Amor a totes les edats' fa uns anys
El Segle XX ja va representar 'Amor a totes les edats' fa uns anys | Segle XX

Sergio Carrillo

El grup de teatre Segle XX arrencarà dissabte la 40a edició de la Mostra de Teatre de Sant Fost, que s'allargarà fins al 27 d'octubre. Tots els dissabtes i diumenges del mes d'octubre hi haurà representacions a l'Auditori de l'Ateneu santfostenc.

La directora del Segle XX, Marisol Juan, explica que per celebrar l'efemèride s'han incorporat un parell de novetats. D'una banda, en aquesta edició "hi haurà una companyia professional", 7 d'amor, que clourà la mostra amb l'obra Agència Matrimonial. I d'altra banda, l'obra d'aquest dissabte, Amor a totes les edats (22 h), aplegarà membres de diversos grups d'edat del Segle XX.

"Amor a totes les edats són cinc quadres, i cada un d'ells serà representat per un dels grups del teatre, gent de diferents edats, que explicaran l'amor a les diferents edats de la vida", explica la directora. Es pot estimar a totes les edats? És el mateix sentiment a totes les edats? Aquestes són algunes de les preguntes que pretén respondre l'obra. En acabar "hi haurà uns recordatoris per al Manel Insa, el fundador del grup de teatre", afegeix Juan.

D'altra banda, diumenge serà el torn dels terrassencs Punt i Seguit, que representaran La veritat. Es tracta d'una obra d'Esteban Eche que té lloc a la sala de reunions d'un hospital on sorgeix un dilema moral: comunicar o no els resultats d'unes proves a una pacient.

Durant les setmanes de la mostra, al vestíbul de l'Auditori es podran veure imatges que recullen la història de la trobada teatral.

Edicions locals