L'Ateneu acull l'exposició Cuida't les dents

Es tracta d'un recorregut itinerant per promoure hàbits bucodentals saludables entre els infants

Cultura

L'exposició es pot visitar a l'Ateneu de Sant Fost fins el 2 d'octubre
L'exposició es pot visitar a l'Ateneu de Sant Fost fins el 2 d'octubre

L'exposició Cuida't les dents està adreçada als infants de 5 a 9 anys amb l'objectiu d'impulsar l'adquisició de coneixements i la promoció d'hàbits saludables per prevenir les malalties dentals.

Amb especial cura de la imatge i un vocabulari adequat als infants, durant el recorregut els nens i nenes coneixeran la importància que té la salut bucodental de la mà de tres protagonistes, en Martí, la Bruna i en Mixo. 

Una oportunitat entretinguda per descobrir com és una dent i quines formes i funcions tenen aquestes segons la posició que ocupen en la boca. Tot observant l'evolució que fan les dents de llet cap a les definitives i aprenent què han de fer per cuidar-les i protegir-les de la càries.

A l'exposició també coneixeran quin és professional que s'ocupa de tenir cura de la higiene bucal, així com alguns dels aliments amics de les dents i d'altres que no ho són tant.

L'exposició, cedida per la Diputació de Barcelona, consta de 12 plafons i un joc de cartes reservat com activitat final per reforçar la visita. Es pot veure a la Sala d'exposicions de l’Ateneu de Sant Fost fins al 2 d'octubre.

Edicions locals