IUSF es planteja demandar a l'exalcaldessa Sánchez per un delicte de suborn de funcionari

El partit independent preveu interposar la demanda si el govern no hi posa solució

Política

Montserrat Sanmartí, líder del partit de l'oposició (IUSF)
Montserrat Sanmartí, líder del partit de l'oposició (IUSF)

Independents Units per Sant Fost (IUSF) ha anunciat que preveu interposar una demanda contra l'exalcaldessa de Sant Fost María José Sánchez. Segons, el partit de l'oposició Sánchez hauria comès un delicte de suborn de funcionari en signar mentre era alcaldessa un decret "il·legal" que reserva la seva plaça.

El partit independent, tal com ja va comentar en el ple d'investidura de Carles Miquel com a nou alcalde en substitució de Sánchez, insisteix que el decret en què Sánchez s'agafava l'excedència per excercir d'alcaldessa és "il·legal", assegurant que no tenia plaça fixa com a treballadora municipal. IUSF argumenta que "mai es va presentar a cap prova" i que per tant, la seva plaça com a interina, en quedar buida, havia de ser presentada a concurs públic per poder ser ocupada per un nou interí. Tràmit que no s'hauria produït, segons el partit.

"En aquest país ser trànsfuga no està penat. Però fer-ho com a canvi d'alguna cosa sí que ho és i això se'n diu suborn", afegia  Sanmartí en el mateix ple. En aquest sentit i "si el govern municipal no ho soluciona en els pròxims dies", IUSF preveu demandar l'exalcaldessa María José Sánchez per un delicte de suborn de funcionari.

Edicions locals