El clàssic concurs de paelles, amb encierro de 'sanfermines'

Dissabte al matí Can Corominas s'omplirà de cuiners i comensals

Cultura

El clàssic concurs de paelles, amb encierro de 'sanfermines'
El clàssic concurs de paelles, amb encierro de 'sanfermines'

Festa major d'estiu de Sant Fost és sinònim de concurs de paelles. Enguany tornarà a ser a Can Corominas, a l'esplanada de la zona de ball.

A les 10.30 h es començaran a preparar les paelles per tal que el jurat –integrat per representants del grup de treball de festa major i de l’equip de govern– les pugui veure i tastar a partir de les 14 h. Els premis són: millor gust, millor presentació, millor paella petita (fins a 15 comensals), millor paella gran (a partir de 16 comensals) i millor paella de totes. És, per tant, que es valorarà el gust i la presentació.

D'altra banda, durant el matí de dissabte també es farà l'encierro collero al parc de can Corominas (11 h), amb tres vaquilles inflables, xupinazo i ambient de sanfermines.

I una hora després arribarà el Bassal Rock a la zona de ball, un espectacle infantil amb aigua a càrrec de la companyia Ambauka que uneix l'animació musical en directe amb un seguit de recursos aquàtics dissenyats expressament "perquè cada gota d’aigua reparteixi un mar de felicitat", segons expliquen des d'Ambauka.

Activitats de les colles

Pel que fa a Les Colles de Sant Fost, les activitats més destacades que organitzen són el corretasques i la proclamació de la colla guanyadora. La primera activitat, divendres, arrencarà a les 17 h del parc de l'avinguda Aragó i recorrerà els bars del municipi. I la segona, que servirà per cloure la festa major d'enguany, serà dilluns a les 19.15 h al parc de la Pau.

Edicions locals