El Pot Petit farà cantar i ballar la canalla santfostenca

El circ arribarà a Mas Llombart Sud de la mà de 'Xarivari blues'

Cultura

El Pot Petit farà cantar i ballar la canalla santfostenca
El Pot Petit farà cantar i ballar la canalla santfostenca | El Pot Petit

La festa major és per a tots els públics, i evidentment que també s'adreça als infants. En aquest cas ho fa, entre d'altres, amb esdeveniments culturals com El Pot Petit, qui actuarà diumenge a les 18.30 h a la zona de ball.

El Pot Petit és un pot molt màgic, ple de música, teatre, cançons i personatges divertits. I a dins hi viuen en Pau, la Jana, la Melmelada Band, la Gina, la Juna i en Pol, acompanyats de tots els seus amics: el lleó vergonyós, el cuc poruc, els pirates, la girafa i l’elefant, la formiga rockera o el drac Rac, entre d'altres. Tots plegats oferiran un concert que combina la música, els titelles i el teatre. Les cançons originals dels intèrprets, tot i ser pensades per atraure els més petits també acaben enganxant els més grans.

Altres animacions infantils

D'altra banda, la programació també inclou aquest divendres (18.30 h) l'espectacle de circ infantil Xarivari Blues, a la Font Better (Mas Llombart Sud). Un xou que combina l'humor amb acrobàcies, monocicles i malabars, i amb una potent culminació amb un llit elàstic.

Altres activitats destinades principalment als més petits, però on normalment hi acaba participant gent d'edats ben dispars són la festa de l'escuma (diumenge a les 21.30 h) i la ja tradicional festa hindú dels colors, la Holi Party. Ambdues activitats tindran lloc al parc de la Pau i també comptaran amb un dj perquè els assistents ballin durant la pluja d'escuma i pols de colors, respectivament.

Edicions locals