El Va Parir Tour, de Ràdio Flaixbac, repeteix com a cap de cartell

També hi actuaran Versión Imposible i les orquestres La Chatta i La Selvatana, i es podrà gaudir d'una sessió amb el dj de Titus Pepe Reis

Cultura

El Va Parir Tour, de Ràdio Flaixbac, repeteix com a cap de cartell
El Va Parir Tour, de Ràdio Flaixbac, repeteix com a cap de cartell

En els darrers dies ja hi ha hagut diverses actuacions musicals a Sant Fost, amb motiu de les activitats prèvies de la festa major d'estiu –Los Sirex van omplir la plaça de la Vila diumenge i Hotel Cochambre tenia previst actuar dijous a la zona jove–, i els concerts continuaran fins diumenge.

Precisament, aquest divendres (0.30 h) serà el torn per al cap de cartell, Ràdio Flaixbac, que portarà a l'escenari jove el seu espectacle de punxa discos Va parir Tour, tal com ja va fer l'any passat al municipi en el que és, probablement, l'esdeveniment que més gent dels municipis de l'entorn atrau. Tot plegat, amb "quatre dels millors homes de l'escena musical", el Gran Germán, Jordi Plans, Carles Pérez, Dídac Tomàs i Andreu Presas.

Pel que fa a la nit de dissabte, l'estrella a la zona jove serà Versión Imposible (0 h), que  sota  el  lideratge  de  David  Moreno retrà tribut a diferents artistes de totes les èpoques i estils imitant les seves veus: Fito, Dani Martín, Shakira, Julio Iglesias, Camilo Sesto, Eros Ramazzotti, Louis Armstrong, Estopa, etc. La nit clourà amb la música que punxaran els djs de Ràdio Sant Fost i de Del Salón a la Discoteque.

Per últim, diumenge a partir de les 23.30 h la zona jove podrà gaudir d'una sessió del dj Pepe Reis, un habitual de la discoteca Titus.

Dues nits d'orquestres

D'altra banda, la zona de ball acollirà dues nits d'orquestres. La primera serà divendres, amb l'Orquestra la Chatta a partir de les 23 h, qui portarà el seu ampli repertori amb temes molt ballables i arranjats de manera original.

I la segona serà dissabte, amb la doble sessió de la Cobla Orquestra La Selvatana (20 h i 0 h). Amb més d'un centenar d'anys d'experiència –es va fundar el 1913 a Cassà de la Selva– i més d'una quinzena de músics en escena, es tracta d'una de les orquestres punteres de Catalunya.

Edicions locals