La festa de Sant Fost escalfa motors

La setmana anterior a la festa estarà carregada d’activitats

Cultura

Festa major
Festa major

Les festes de Sant Fost escalfen motors aquest cap de setmana amb tres dies d'activitats prèvies.

El divendres serà el torn per al torneig de Playstation organitzat per la Penya FCB Alba del Vallès a la Casa Bastinos. Aquesta activitat està pensada per a infants i joves de 8 a 18 anys.

El dissabte començarà amb un torneig triangular de veterans de Futbol al Camp de Futbol a les 18.30 h. Seguirà la tarda a les 18.30 h amb la 19a Pintada de guixos organitzada per als Gunis a la plaça de la Vila i que tindrà un obsequi i berenar per a tots els participants.

A les 21.30 h començarà el sopar, cinema a la fresca i actuació de Ràdio Sant Fost amb la pel·lícula Super López organitzat pels Gunis i Ràdio Sant Fost a la plaça de la Vila.

El diumenge a les 12 h els infants tenen una cita amb la festa de l'Escuma a la Conreria, concretament al carrer Vallès. "Veniu amb roba i calçat adequat per a mullar-vos", avisen des de l'organització.

I a les 21.30 h un plat fort del cap de setmana: concert de Rock amb Los Sirex a la Plaça de la Vila.

Més activitats durant la setmana

El dimecres a partir de les 19 h es celebrarà la final del torneig de futbol sala de festa major al Pavelló 1 que organitza la Cúpula.

L'endemà dia carregat d'activitats: Berenar per a la gent gran amenitzat per Brigitta Lamoure, una artista que durant el dia és carnisser però que pels seus shows es transforma. Serà a l'Auditori de l'Ateneu a les 18 h.

També a les 18 h hi haurà una masterclass de Zumba al CEM Can Lladó i una d'Aiguagym al mateix emplaçament. A les 20 h el camp de Futbol Municipal serà escenari del partit entre la colla dels Gunis i la dels Farolillos.

Ja per anar obrint boca definitivament abans de l'arribada de la festa major a les 20.30 h es produirà l'activitat Un circ de contes amb Companyia Fest'ho com vulguis a la Biblioteca i a les 22.30 h Hotel Cochambre actuarà a la zona jove gratuïtament.

Edicions locals