La selecció espanyola femenina obté la medalla de bronze en el Mundial de Roller Derby

Ha derrotat l'Índia en el partit per al tercer i quart lloc d'aquest dissabte (106-14)

Esports

La selecció espanyola femenina en Roller Derby, tercera del món
La selecció espanyola femenina en Roller Derby, tercera del món | Ajuntament de Mollet

Mollet del VallèsNil Artiaga

La selecció espanyola femenina de Roller Derby, amb set jugadores catalanes, ha aconseguit la medalla de bronze en el Campionat del Món, en el marc dels World Roller Games.

El combinat espanyol ha derrotat l’Índia amb molta claredat: 106 a 14; en el partit pel tercer i quart lloc, que s'ha disputat aquest dissabte al matí al pavelló de la Riera Seca de Mollet.

A diferència de l'equip masculí, en la categoria femenina, Espanya no va poder classificar-se divendres per a la gran final, ja que va perdre contra Austràlia per 95 a 77.

I, en l'altra semifinal, la selecció de l’Índia va rebre una altra pallissa, en aquest cas per part de la selecció nord-americana: 335 a 77.

Estats Units confirma l'etiqueta de favorita amb superioritat

La selecció dels Estats Units ha guanyat el Mundial femení i el masculí en Roller Derby. 

La final femenina, que s'ha jugat al pavelló de la Riera Seca de Mollet després de la masculina, també prometia emoció amb un Estats Units-Austràlia. No obstant, la superioritat de les nord-americanes ha estat aplastant des del principi, i s'han emportat la final per 224 a 70.

D'aquesta manera, els Estats Units, país originari de la modalitat de Roller Derby, confirmaven el seu paper de selecció favorita i revalidaven el títol (en femení) en uns World Roller Games, aconseguit l'any 2017 a Nanjing, a la Xina.

Edicions locals