Les seleccions favorites disputen avui les semifinals dels Mundials de Roller Derby

Els dos enfrontaments entre Espanya i Austràlia són els plats forts

Esports

Espanya, Austràlia i Estats Units són les seleccions més potents en el Roller Derby
Espanya, Austràlia i Estats Units són les seleccions més potents en el Roller Derby | WRG

Mollet del VallèsNil Artiaga

Les tres seleccions més potents de Roller Derby, els Estats Units, Espanya i Austràlia, disputaran la fase final d'aquesta disciplina que s'està celebrant des del dimarts al pavelló de la Riera Seca de Mollet en el marc dels World Roller Games.

En els dos Campionats del Món, tant el femení com en el masculí, les tres favorites han superat la fase de grups amb claredat i aquest divendres jugaran les semifinals.

Un doble Espanya-Austràlia a les semifinals

Els enfrontaments en la categoria masculina els protagonitzaran Estats Units contra Japó (15 h) i Espanya contra Austràlia (16.30 h). I pel que fa a la categoria femenina, Estats Units jugarà contra Índia (18 h) i Espanya se la jugarà també contra Austràlia (19.30 h).

Els dos enfrontaments entre els combinats espanyols i australians són els plats forts d'aquesta jornada, i on s'espera que hi hagi més emoció i igualtat.

El dissabte es jugaran les finals

El dissabte al matí, des de les 9 h, es jugaran els enfrontaments pel tercer i quart lloc. I, a partir de les 12 h, les grans finals. Primer es jugarà la final masculina, i, a les 13.30 h, la femenina.

Edicions locals