ERC-Junts per Sant Fost omple l'auditori de l'Ateneu

Carles Miquel ataca amb duresa el govern actual en la presentació de la candidatura

Societat

ERC-Junts per Sant Fost a l'Ateneu
ERC-Junts per Sant Fost a l'Ateneu

ERC-Junts per Sant Fost es mostrava triomfant després de la presentació de la seva candidatura el passat divendres a l'Ateneu del poble. No era per menys, ja que la candidatura formada per Esquerra i el PDeCAT va aconseguir omplir l'auditori.

Pel que fa a l'acte en si va consistir en la presentació una per una totes les persones que conformaran la llista. Després d'això va intervenir Carles Miquel, el cap de llista, amb un discurs amb clares al·lusions a IUSF.

"La política no només és pintar carrers, o instal·lar pantalles televisives, o almenys no ho és per mi", afirmava. El seu atac seguia en forma d'enumeració: "Per mi és pensar plans de futur, aplicar la llei per no posar-la davant de les persones; és governar sense avantposar els interessos personals; és viure i conviure al poble; és ser veí abans que alcalde; és escoltar la gent i compartir amb ella tots els teus projectes". Per últim, Miquel demanava abandonar "l'aïllament municipal en el qual vivim i deixar d'estar enfrontats amb les institucions de país". "Hem de col·locar Sant Fost al mapa", deia per tancar.

Edicions locals