L'escola Assaig de Sant Fost s'emporta 12 medalles del Campionat d'Espanya

Va ser un torneig on van competir un total de 1.173 ballarins i ballarines

Esports

L’escola de dansa i arts escèniques Assaig, protagonista al 25è Campionat d’Espanya amb 12 medalles
L’escola de dansa i arts escèniques Assaig, protagonista al 25è Campionat d’Espanya amb 12 medalles | Escola Assaig

L’escola de dansa i arts escèniques Assaig, de Sant Fost de Campsentelles, va ser protagonista al 25è Campionat d’Espanya amb un total de 12 medalles: set ors, quatre plates i un bronze.

En aquest torneig hi van participar 28 clubs d’arreu d’Espanya, amb un total de 1.173 ballarins i ballarines, el que suposa una xifra rècord; en les categories Fitkid, Fantasía, Dance Show, Jazz Funk i Hip Hop.

Les medalles d’or de l’escola Assaig van ser per al Dance Show Grup Baby, el Dance Show Duo Kid, el Dance Show Grup Junior, el Dance Show Solo Junior, el Fitkid Promo Grup Junior, el Fantasia Duo Junior i el Fantasia Grup Adults.

Pel que fa als subcampionats, l’escola Assaig va obtenir plata en Hip Hop Grup Kid, Fitkid Promo Grup Kid, Hip Hop Duo Junior i Dance Show Equips Adults.

Per últim, la medalla de bronze va ser per al Dance Show Duo Junior.

Les ballarines i ballarins de l’escola de Sant Fost que van aconseguir medalla, disputaran els Mundials de la IDF (Federació Internacional de Dansa) de l’any 2020. A més, el pròxim dimecres 22 de maig 13 ballarines d’Assaig disputaran el World Championship

Edicions locals