Jonathan Collado i Noa Saavedra, nomenats millors esportistes sèniors de Sant Fost 2018-2019

El municipi va celebrar el 30è aniversari de la Nit de l'Esport

Esports

Jonathan Collado i Noa Saavedra, nomenats millors esportistes sèniors de Sant Fost 2018-2019
Jonathan Collado i Noa Saavedra, nomenats millors esportistes sèniors de Sant Fost 2018-2019 | Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles

Nil Artiaga

Sant Fost de Campsentelles celebrava dissabte la 30a Nit de l’Esport al pavelló 2 del municipi.

Es van repartir els premis als millors esportistes de Sant Fost de la temporada 2018-2019. Els més destacats van ser els corresponents a les categories sènior i júnior.

Jonathan Collado, dels Veterans de futbol, va ser guardonat en sènior masculí. Noa Saavedra –del Club Patinatge Sant Fost– va ser la guanyadora en sènior femení.

En categoria júnior, Imanol Morote –del CP Sant Fost– va guanyar el premi en masculí; i, en femení, la guardonada va ser Núria Resa, del Club Handbol Sant Fost.

D’altra banda, es van fer una sèrie de reconeixements a les futures promeses del poble: de la UE Sant Fost, a Èric Raspall i a Iris Sánchez; del Bàsquet, a Víctor Canga, Bruna Aranda i Emma Arozarena; de l’Handbol, a Hug Casas i Carlos Castillo; i, per últim, del Club Patinatge, a Noa Guillem.

Amb motiu del 30è aniversari de la Nit de l’Esport es van projectar imatges històriques de l’esport a Sant Fost i de les diferents gales esportives.

Edicions locals