Un centenar de persones assisteixen a la presentació de Sant Fost en Comú Podem

La coalició va presentar una candidatura basada en el feminisme, la participació, la transparència i el canvi

Política

Albert Bastida
Albert Bastida

Sant Fost de Campsentelles

Un centenar de persones es va reunir el passat dissabte a l'Espai Jove de la Llera a l'acte de presentació de la candidatura Sant Fost en Comú Podem.

Diverses personalitats de diferents formacions de l'àmbit de Podem i els comuns van intervenir de la mateixa manera que ho va fer el candidat santfostenc, Albert Bastida.

El que liderarà la llista per a les pròximes eleccions municipals, va explicar que en aquestes eleccions els eixos principals de la formació seran la feminització, la participació, la transparència i el canvi per al poble. De la mateixa manera, Bastida va assegurar que si el seu partit arriba a l'alcaldia, es compromet a fer possible "la transformació que necessita el nostre poble en la millora dels serveis socials públics".

Segons expliquen des de la coalició, "Bastida va demostrar amb les seves paraules, estar preparat per a governar l'ajuntament", ja que "'l'avalen quatre anys d'oposició valenta fora del ple municipal". Així mateix, afirmen que Sant Fost en Comú Podem es compromet a "lluitar des de la institució municipal per aconseguir una societat més igualitària i on tots els veïns i veïnes del nostre poble tingui garantits els seus drets".

Per últim, la formació va anunciar que durant els pròxims dies farà públic el Programa Electoral que compta amb 150 propostes.

Edicions locals