El PSC presenta el seu programa ecologista en companyia del diputat Jordi Terrades

Els socialistes volen crear una brigada municipal que es dediqui exclusivament a la conservació dels boscos de Sant Fost

Societat

Juan Alvarez al centre i Jordi Terrades a la dreta
Juan Alvarez al centre i Jordi Terrades a la dreta

Sant Fost de Campsentelles

L'espai La Llera va ser l'escenari en el qual el passat divendres es va reunir el PSC de Sant Fost per presentar el seu programa sobre ecologia i medi ambient.

L'acte que va reunir una vintena de persones va comptar amb la presència del diputat Jordi Terrades que va assegurar que "el canvi climàtic és un dels problemes més greus de la humanitat actualment". Així mateix, el polític d'àmbit català, va asseverar que "no és possible una agenda de transició energètica sense pensar en l'àmbit local i en la defensa del patrimoni natural".

Per la seva banda, el secretari de l'Agrupació local, Juan Álvarez, va explicar els punts bàsics del programa ecologista que té com a principal objectiu conservar el Parc natural de la Serralada Marina. "Hem pensat mesures concretes i immediates com netejar i canalitzar les rieres i torrents per aprofitar el màxim l'aigua", va dir Álvarez que va afegir que un dels grans reptes per als boscos de Sant Fost és "acabar amb la plaga del tomicus que afecta els pins".

A més, el socialista santfostenc va anunciar que el seu partit vol crear camins rurals perquè es puguin gaudir en excursions a peu, amb vehicles sense motor i a cavall, i va explicar que el PSC es planteja crear "una granja escola amb planters per repoblar els boscos mediterranis propers al municipi i que s'encarregui d'educar als infants i joves en l'ecologisme".

Per últim, Álvarez va assenyalar que des del PSC de Sant Fost es vol crear "una brigada que es dediqui exclusivament a la conservació i cura de les zones naturals pròximes al poble".

Edicions locals