Tot a punt per al Mainafest, el primer festival infantil a Sant Fost amb Mainasons, Xiula i La Belluga

Des de les 11 fins a les 20 h hi haurà concerts, tallers i activitats a l'entorn del Pavelló 2

Cultura

Xiula
Xiula | Xiula

Sant Fost de Campsentelles

Sant Fost viurà aquest dissabte un dia dedicat als més menuts. Es tracta del Mainafest, un festival íntegrament pensat per a la canalla que durant tot el dia comptarà amb tallers, activitats i concerts i que se celebrarà a l'entorn del Pavelló 2.

La festa començarà a les 11 h amb l'obertura de portes i el concert de Mainasons. Els següents en pujar a l'escenari per fer ballar a nens i nenes seran els Xiula (13 h). Els seguirà l'animació de Ràdio Sant Fost amb Música per a infants i el grup Souling Duo Kids a les 16.30 h. Els dos últims grups en actuar seran els Dantuvi amb la canalla a les 17.45 h i La Belluga a les 19 h.

Durant tot el dia hi haurà tallers d'allò més variat. Ràdio Sant Fost farà que els més menuts s'acostin a la tasca dels DJ i Protecció Civil de Sant Fost disposarà un espai d'aventura. Per la seva banda, la Biblioteca municipal també tindrà el seu propi emplaçament dedicat a la lectura. A tot això cal sumar un taller sensorial per a nadons, un taller de "pintacares", un de cuina i un d'experimentació tàctil amb insectes.

Des de l'organització del Mainafest estan molt il·lusionats amb la celebració del festival i assenyalen que "s'ha fet un gran esforç per portar el primer esdeveniment d'aquest tipus al poble", explica Jessica Santacreu, una de les promotores del festival, organitzat per un grup de santfostencs "amba ganes d'oferir una jornada musical i festiva per gaudir en família".

En la seva primera edició aquest esdeveniment ja ha venut més de 150 entrades que es poden comprar al web Entràpolis i als centres Kids & Us de Mollet, Parets, Santa Perpètua i Montornès. Aquestes tenen un preu de 10 euros si es compren anticipadament i de 12 si s'adquireixen a taquilla. Així mateix, hi ha un pack de 35 euros per a tota la família que consta de 4 entrades i els menors de 3 anys tenen entrada gratuïta.

En aquesta primera edició, l'organització ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Sant Fost, l'empresa Ferrimax, que ha apadrinat l'escenari gran, els centres Kids&Us del Baix Vallès, i altres empreses i comerços locals.

Edicions locals