Localitzen una nova plantació amb 1.140 plantes de marihuana a Sant Fost

Els exemplars, localitzats per la Policia Local, es trobaven en una nau en desús a la zona del polígon industrial

Societat

Localitzen una nova plantació amb 1.140 plantes de marihuana a Sant Fost
Localitzen una nova plantació amb 1.140 plantes de marihuana a Sant Fost

Sant Fost de Campsentelles

La Policia Local va localitzar divendres una nova plantació de marihuana a Sant Fost, la segona en poques setmanes. En aquesta ocasió, la plantació, amb 1.140 exemplars, es trobava en una nau en desús al polígon industrial de Can Baliarda.

La plantació va ser localitzada en un primer moment per agents de la Policia Local que van fer l'avís pertinent als Mossos d'Esquadra. En l'operació es van localitzar 1.140 plantes de marihuana i tota la instal·lació necessària per fer-les créixer.

Un cop a l'interior de la nau, els agents dels Mossos d'Esquadra van desmantellar tota la instal·lació com humidificadors i sistemes de reg i llum i es van decomisar les plantes.

La troballa arriba quatre setmanes després que els Mossos detectessin una altra plantació arrel d'un incendi en el garatge d'un domicili a la zona residencial de Sant Fost. El foc es va produir per una sobrecàrrega elèctrica de la instal·lació de la plantació il·legal. En aquella ocasió es van decomisar 550 plantes.

Fonts dels Mossos d'Esquadra apunten que, en un primer moment, sembla que totes dues troballes no estiguin relacionades, tot i que la investigació en el cas de la plantació al polígon industrial continua oberta.

Edicions locals