Sant Fost destina més d'1,2 milions a arranjar la via pública en la recta final del mandat

Des del setembre, s'han registrat una desena d'adjudicacions i formalitzacions d'obra pública

Societat

Sant Fost destina més d'1,2 milions a arranjar la via pública en la recta final del mandat
Sant Fost destina més d'1,2 milions a arranjar la via pública en la recta final del mandat

Des del setembre de l'any passat, l'Ajuntament de Sant Fost ha adjudicat obres de reparació i manteniment de la via pública per valor d'1.247.622 euros, una xifra molt superior a la que han destinat la resta de municipis del Baix Vallès.

Segons les dades del portal de contractació pública de la Generalitat –en què apareixen les licitacions, adjudicacions i formalitzacions dels ens locals– en els darres vuit mesos, el govern santfostenc registra fins a deu adjudicacions i formalitzacions repartides en conceptes com obres per pavimentar carrers (668.892 euros), instal·lar murs de gabions a diferents punts del municipi (137.000 euros), obres i manteniment de via pública (159.000 euros), rehabilitació de la façana de L'Ateneu (61.672 euros), manteniment de zones verdes (79.500 euros) i l'arranjament de l'aparcament del pavelló 2 (141.207 euros).

Aquestes quantitats disten molt de les adjudicades des del setembre per la resta d'ajuntaments de l'entorn. Segons el mateix portal, a Mollet, s'han adjudicat obres de millora de la via pública i equipaments per valor de 576.025 euros; a Martorelles, 161.410 euros; a la Llagosta, 544.893 euros; a Montornès, 659.503 euros; i a Montmeló 202.706 euros.

"Electoralisme", segons ERC

Per la seva part, ERC considera que "és un despropòsit gastar-se la quantitat de diners que s’estan gastant aquests darrers mesos  amb un fi únicament electoralista". La formació assegura que "fa anys que demanem un pla d’inversió pel poble a llarg termini, i és el que farem quan governem i no passar-se tres anys sense fer cap inversió i a pocs mesos de les eleccions córrer per fer un rentat de cara al poble".

Edicions locals