Esquerra-Junts per Sant Fost estrena pàgina web

En el portal virtual hi ha les idees força de la candidatura liderada per Carles Miquel

Política

ERC-Junts per Sant Fost davant de l'Ajuntament
ERC-Junts per Sant Fost davant de l'Ajuntament | @Erc_jxsantfost

Sant Fost de Campsentelles

Esquerra-Junts per Sant Fost ha donat a conèixer aquest dimecres la seva nova pàgina web en la qual la ciutadania podrà trobar les 23 persones que conformaran la llista de la candidatura unitària que agrupa ERC i PDeCAT, i en la qual també podrà llegir quines són les idees forces del projecte independentista.

Encara que no serà fins a l'1 de maig quan es faci públic el programa electoral de la formació, en aquesta plataforma virtual batejada com www.laforçadelpoble.cat, es poden deduir les línies mestres de la coalició.

Entre les idees força del projecte destaca la seguretat ciutadana. Segons diu el web, la formació que encapçala Carles Miquel es compromet a tenir "una policia municipal més propera amb més recursos i millor coordinada amb la dels pobles veïns i Mossos".

Un altre dels eixos centrals del projecte polític d'ERC i Junts per Sant Fost serà la transparència al consistori. "Acostarem l'Ajuntament a tots els veïns, amb un regidor per barri, amb una gestió propera, oberta i transparent", diuen des del partit.

També destaquen altres idees com la seguretat viària, el medi ambient, la promoció econòmica, el pla d'inversió municipal, els serveis socials, la mobilitat, les polítiques de joventut, les polítiques per a la gent gran, els esports, la cultura, la sanitat, l'educació i, en últim lloc, la construcció nacional de la República.

Edicions locals