L'amateur femení de la UE Sant Fost es retira de la competició

Moltes jugadores no disposaven del temps suficient per desplaçar-se a la província de Girona

Esports

L'amateur femení de la UE Sant Fost es retira de la lliga
L'amateur femení de la UE Sant Fost es retira de la lliga

L'equip amateur femení de la UE Sant Fost s'ha retirat de la lliga, després que jugadores i cos tècnic es reunissin per valorar les circumstàncies i concloure finalment que el millor era començar a pensar de cara a la propera temporada. 

L'equip competia al grup 4 de la Segona Divisió catalana, on hi ha equips de la província de Girona; i la raó principal que ha motivat el club a prendre aquesta decisió és que, el fet que les verd-i-blanques haguessin estat situades en aquest grup, en comptes del de la província de Barcelona, suposava que s'haguessin de desplaçar molts quilòmetres per jugar els partits i que, en moltes ocasions, no gaudissin del temps suficient per fer-ho, tal com expliquen des del club.

Segons explica el coordinador de l'amateur femení, Carles Miquel, la Federació Catalana de futbol "no va atendre cap de les sol·licituds que des del club es van presentar per tornar al grup de Barcelona". Tot i això, "l'equip segueix entrenant amb normalitat i disputant partits amistosos cada cap de setmana", afegeix Miquel. "Vam decidir començar a treballar de cara a la temporada 2019-2020 de manera immediata", conclou.

Edicions locals