Sant Fost celebra la diada amb el primer premi de novel·la de l'Ateneu

Sant Jordi es viurà a partir de la tarda a l'avinguda Sant Jeroni

Cultura

Rosa de Sant Jordi
Rosa de Sant Jordi

Sant Fost de Campsentelles

Les activitats per Sant Jordi a Sant Fost començaran a viure's a partir de la tarda. Serà a l'avinguda Sant Jeroni on a partir de les 16.30 h s'instal·laran les paradetes de roses, llibres i entitats perquè tots els santfostencs puguin viure aquesta diada catalana tan especial. Així mateix, la Biblioteca de l'Ateneu organitza el Queda't el que vulguis.

A les 17.30 h arribarà el moment per als més menuts de la casa. La companyia Parranda realitzarà l'espectacle Triacontes, una obra amb música i interpretació que porta dalt de l'escenari vuit contes per "no haver de triar-ne cap i poder-los escoltar tots".

Serà a partir de les 18.30 h quan arribi l'hora dels premis. Primer es lliuraran el premi del concurs de microrelats i el premi al millor punt de llibre que aquest any compleix la seva novena edició. Els premiats seran obsequiats amb vals de 50 € de compra a l'Abacus. Hi ha sis categories, cinc per edats i una sisena per al millor punt de llibre de tots.

A les 19 h es lliurarà per primera vegada el Premi l'Ateneu de novel·la de Sant Fost. Aquest certamen en el qual els majors d'edat fins al 2 d'abril es van poder presentar amb obres de ficció en català o castellà, és de temàtica lliure. L'obra guanyadora rebrà 1.000 euros.

Edicions locals