El Club Atletisme Montornès, gran vencedor de la Cursa Popular de la Llagosta

Miquel Corbera va guanyar els 10 km, mentre que Eloi Cabezas va fer el mateix en els 5 km

Esports

Miquel Corbera, campió de la 32a Cursa Popular de la Llagosta
Miquel Corbera, campió de la 32a Cursa Popular de la Llagosta | CA Montornès

Nil Artiaga

Diumenge es va celebrar la 32a Cursa Popular de la Llagosta, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament del municipi i en el qual, enguany, el Club Atletisme Montornès va ser el gran triomfador.

L’atleta del club Miquel Corbera es va penjar la medalla d’or en els 10 quilòmetres, amb un temps de 32’05’’. I a la cursa dels 5 quilòmetres, un altre atleta del CA Montornès, Eloi Cabezas (campió de la 6K de Montornès), també va pujar al lloc més alt del podi, amb una marca de 15’44’’. 

En categoria femenina, als 10 km, la primera corredora a creuar la línia de meta va ser Sonia Gallego, de La Sansi, amb un cronòmetre de 40’08’’. I Ainhoa Roldán, del Club Atlètic Castellar, va ser qui, amb 20’40’’, va superar en primera posició la línia d’arribada en els 5 km.

Per completar els podis, Juan Pedro Mora, del I Run Leiva, i Óscar Rodríguez, del CE Mossos d’Esquadra, van ser segon i tercer respectivament en els 10 km. I en el podi femení, Eva Pupim i Florence Thiefin van acompanyar Sonia Gallego.

A la cursa dels 5 km, Ález Muñoz i Esteve Olivé es van penjar la medalla de plata i la de bronze, respectivament. I en categoria femenina, Marta de Juan i Montserrat Garceso van tancar el podi per darrere d’Ainhoa Roldán.

Augment de la participació

En total, van ser 460 atletes els que van participar en l’edició d’enguany de la Cursa Popular de la Llagosta, comptant totes les proves: 10 km, 5 km i les minicurses. Això suposa un augment de 70 atletes respecte a l’edició de l’any passat.

Edicions locals