El PSC de Sant Fost presenta la seva llista per al 26-M

La formació socialista també ha presentat alguns punts del seu programa en matèria d'ecologisme

Política

María José Sánchez
María José Sánchez

Sant Fost de Campsentelles

El PSC de Sant Fost ha posat en marxa la maquinària de cara a les pròximes eleccions municipals d'aquest maig. En una mateixa setmana, la formació ha fet pública tota la llista que es presentarà als comicis i les línies ecologistes que seguirà el seu programa.

El mes de gener, l'únic regidor del PSC de Sant Fost, Juan Álvarez, confirmava que deixaria la primera línia del partit i que seria María José Sánchez qui encapçalaria la candidatura. El passat divendres la formació anunciava que la cap de llista estaria acompanyada, en ordre de llista, per Xènia Guerra, Juan Álvarez, Francisco Guerra, Maria Elda Tartilán, Pascual Sancho, Yolanda Valero, Rafael Pérez, Teresa Cuadrillero, Amalio Guisado, Antonio Salaber, Daniel Reyes i Aranzazu González. Vicente Valentín, María Alba López, Angel Sinué i Engracia Gormendina seran suplents.

El programa ecologista del PSC de Sant Fost

També va ser la passada setmana quan es van fer públiques les mesures en matèria ecologista que proposen els socialistes de Sant Fost.

Són un total de 17 punts que han estat redactats pel Grup Ecologista de Sant Fost en col·laboració amb el PSC del municipi.

El partit planteja, entre d'altres, la creació d'una brigada específica per a la neteja dels boscos, la posada en marxa de la Granja Escola, un estricte control de plagues, la creació de circuits al poble per anar amb cavall o amb bicicleta de muntanya, l'adequació dels camins i senders, la posada en marxa de alarmes per alertar en cas d'incendi o altres catàstrofes, la instal·lació de llums LED al municipi per millorar l'eficiència energètica, de plaques solars o punts de càrrega per a vehicles elèctrics.

Edicions locals