Neix la coalició Sant Fost en Comú Podem amb Albert Bastida com a cap de llista

Aquesta nova formació és la unió entre Podem i Sant Fost en Comú, però estarà liderada pel cap de llista del primer partit

Política

Albert Bastida
Albert Bastida

Sant Fost de Campsentelles

El mes de febrer des de Podem Sant Fost i Sant Fost en Comú ja s'anunciava la voluntat de crear una coalició d'esquerres per concórrer a les eleccions.

Dos mesos després, aquest dijous ambdues forces han fet pública la nova candidatura conjunta sota el nom de Sant Fost en Comú Podem.

Així mateix, els dos partits han acordat que el fins ara cap de llista de Podem, Albert Bastida, sigui el candidat de la coalició que es presentarà oficialment el pròxim dia 13 d'abril en un acte obert a la ciutadania.

Des de la formació assenyalen que aquest pacte vol acabar amb l'hegemonia d'"Independents i portar el canvi a l'Ajuntament de Sant Fost per realitzar polítiques socials i reformistes que facin avançar a Sant Fost i beneficiïn a tots els veïns i les veïnes".

Pel que fa al nom escollit asseguren que Sant Fost en Comú Podem "permet visualitzar un espai unitari, comú i integrador de partits d'esquerres i municipalistes, mantenint una marca guanyadora que va obtenir una clara victòria a Sant Fost les dues darreres eleccions generals".

De la mateixa manera que el candidat de Podem serà qui lideri aquesta coalició, el nou partit també ha integrat un dels projectes més importants de la formació lila. Es tracta d'Amb Tu Som Més i Millors de Podem que per via online va recollir algunes propostes fetes pels santfostencs i que s'integraran en el programa comú.

Edicions locals