El cartell del Doctor Music Festival inclou més d'una seixantena de concerts

Del 12 al 14 de juliol, més de 60 artistes i bandes seran els protagonistes als escenaris que es muntaran al Circuit de Montmeló

Cultura

The Smashing Pumpkins, un dels caps de cartell, actuarà diumenge
The Smashing Pumpkins, un dels caps de cartell, actuarà diumenge | TSP

El cartell musical del Doctor Music anirà del 12 al 14 de juliol. Per tant, la jornada inaugural del dijous 11 de juliol queda desconvocada i l'actuació de The Smashing Pumpkins –uns dels caps de cartell del festival– passa al diumenge 14. A més, a banda de grups com The Chemical Brothers i The Strokes, dimarts es confirmaven altres bandes internacionals com Texas i Empire of the Sun.

Ara el Doctor Music serà de tres dies de durada –en comptes dels 4 inicials– i, "a causa de les facilitats de producció del nou recinte", s'ofereixen preus d'abonaments més barats i entrades d'un dia. De fet, els ciutadans empadronats en els municipis dels Pallars tindran l'entrada gratuïta.

Més de 60 concerts

El Circuit, per tant, s'omplirà aquell cap de setmana de juliol amb més d'una seixantena de concerts. El primer dia els concerts aniran a càrrec de The Good, The Bad & The Queen, Sopa de Cabra, Greta Van Fleet, Parov Stelar, The Cat Empire, Underworld, Richie Hawtin Closer, King Crimson, Jamie Jones, Charlotte de Witte, Jimmy Cliff, Texas, Behemoth, Sober, Kamasi Washington, Parquet Courts, Tom Walker, Carl Craig, Els Catarres, Doctor Prats, Obeses, Putochinomaricón i Maritrini y Sussicarios.

L'endemà, dissabte 13 de juliol, es podrà gaudir del concert de Rosalía, però també de Empire of the sun, The Blaze, Sabaton, Primal Scream, The Bizarre World of Frank Zappa, Underworld, Luciano, King Crimson, Berri Txarrak, The Voidz, Sisters of Mercy, Viva Suecia, Anathema, Albert Pla, Quimi Portet, Nahko and Medicine for the people. Sophie Hunger, They., La Iaia i Hollow Cry.

I tanquen el cartell les interpretacions de The Strokes, The Samshing Pumpkings, The Chemical Brothers, Christine & the Queens, James Bay, Mando Diao, Underworld, King Crimson, Opeth, Johnny Marr, Damian Lazarus, La Pegatina, Joan Dausà, Tesseract, Hawkwind, The Twilight Sad, El Petit de Cal Eril, Yoghourt Daze, Stay, Alè d'Euga i Ego Band.

Edicions locals