Les entrades del Mainafest de Sant Fost, ja a la venda

Xiula, Mainasons, Dantuvi amb la canalla, La Belluga i Souling Duo Kids seran els grups del festival

Cultura

Xiula estarà al festival
Xiula estarà al festival

Sant Fost de Campsentelles

Ja queda menys per a la celebració del Mainafest de Sant Fost que es durà a terme el pròxim 11 de maig. És per aquest motiu que aquest festival dedicat a la canalla i les seves famílies ja ha anunciat el cartell definitiu dels grups convidats.

Xiula, Mainasons, Dantuvi amb la canalla, La Belluga animació i Souling Duo Kids seran els grups que actuara a l’entorn del Pavelló 2 del municipi. "El Mainafest tindrà dos escenaris, un petit i un altre gran, i per ell passaran cinc grups de música infantil", explica Jessica Santacreu, una de les organitzadores.

Amb tot, al festival que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i d'empreses patrocinadores, com Ferrimax, hi haurà moltes més activitats destinades tant a nadons com a nens i nenes de fins a 10 anys, des de les 11 a  les 20 h.

El festival oferirà des de tallers fins a foodtrucks i zona de pícnic. Les entrades que es poden comprar al web Entrapolis i als centres Kids & Us de Mollet, Parets, Santa Perpètua i Montornès –tenen un preu de 10 euros si es compren anticipadament i de 12 a taquilla–. Així mateix, hi ha un pack familiar de 35 euros per a tota la família que consta de 4 entrades.

Edicions locals