Es presenta el cartell definitiu del festival Brunzit de Martorelles

Mishima, Ran Ran Ran, Falciots Ninja, Daniel Lumbreras, Tayo, Pinpilinpussies i Virginie són el grups del festival

Cultura

Mishima
Mishima

El Festival Brunzit de Martorelles celebrarà el proper 27 d’abril la quarta edició, tot consolidant-se com un dels esdeveniments musicals de referència de la comarca.

Quan encara queda més d’un mes perquè sonin les primeres notes, l’organització ja ha presentat el cartell definitiu que incorpora grups àmpliament reconeguts i noves promeses de l’escena independent.

“Al Brunzit 2019, es podran veure diferents estils musicals, com el pop fresc i profund de Mishima o el pop amb tocs de folk de Ran Ran Ran”, afirmen des de l'organització. Així mateix l’esdeveniment comptarà amb el directe festiu de Falciots Ninja o la inclassificable música de Daniel Lumbreras que donarà el tret de sortida a l'esdeveniment.

En un extrem totalment oposat hi haurà el metal vuitanter de Tayo, el grup local d’enguany, i el garatge-punk del duo barceloní Pinpilinpussies. El festival organitzat per l’Ajuntament de Martorelles amb col·laboració del bar La Cúpula, tancarà amb la selecció de funk, disco i electrònica de Virginie.

Les entrades, a la venda des de fa una setmana, tenen el mateix preu de l’edició 2017: 8 euros l’entrada anticipada, que es pot comprar a través del web www.brunzit.com, i 12 euros a taquilla.

El festival es durà a terme al pati de la Masia de Carrencà, un espai verd i històric de Martorelles i, tal com es va realitzar per l’edició del 2017, comptarà amb dos escenaris: el principal, al pati de la Masia i on actuaran Mishima, Falciots Ninja i Tayo, i el petit arran de terra al pati de l’Era, on ho faran la resta de grups.

Festival sostenible

Des dels seus inicis el Brunzit aposta per aliments i begudes de proximitat, de qualitat i ecològics.

Per això, els productes que s’hi serveixen estan lliures de transgènics. A més, aquest any el festival també comptarà amb dos productors locals, El Celler de Can Roda amb vins de la D.O. Alella i els cervesers Hobac, ampliant així la proposta gastronòmica de quilòmetre zero.

Edicions locals