El Brunzit de Martorelles confirma tres bandes més després de Mishima

Tayo, Falciots Ninja i Pinpilinpussies són els grups que pujaran a l'escenari el proper 27 d'abril

Cultura

Pinpilinpussies
Pinpilinpussies

Després de presentar Mishima com a grup que encapçalarà el cartell, el festival martorellenc Brunzit ha donat nous noms d'artistes convidats a l'esdeveniment que tindrà lloc el pròxim 27 d'abril a la masia de Can Carrencà.

La primera banda és Tayo. Aquest grup de Martorelles que assaja a Can Carrencà és conegut pel seu heavy metal dels 80.

En segon lloc, el Brunzit ha presentat Falciots Ninja, un grup format per sis barcelonins amb una proposta de música festiva eclèctica que no fa fàstics al soul, el folk o els sons llatins, al pop o l'afro.

Per últim, el festival de Martorelles ha presentat la primera banda femenina de l'esdeveniment, encara que no serà l'última. Es tracta de les Pinpilinpussies un grup que ha estat definit per les revistes especialitzades en música com de "garage pop amb actitud post-punk". Pels que no estan avesats als tecnicismes musicals: música crua per ballar.

Encara queden alguns grups per confirmar que, segons l'organització del festival, aniran caient la pròxima setmana. A més a més, des de dilluns les entrades per al festival ja estan a la venda per 8 euros a la següent pàgina web: www.entrapolis.com/entrades/festival-brunzit.

Edicions locals