L'advocat granollerí Daniel Boil, nou president de Pimec Vallès Oriental

El fins ara vicepresident de la comissió executiva del territori i defensor del soci relleva Pere Barrios al capdavant de la delegació

Economia

Daniel Boil, nou president de Pimec Vallès Oriental
Daniel Boil, nou president de Pimec Vallès Oriental

L'advocat granollerí Daniel Boil és el nou president de Pimec Vallès Oriental després que la junta directiva de l’entitat hagi ratificat el seu nomenament. Boil és especialista en dret mercantil i internacional i fundador del despatx Boil Fernández Geli Advocats, amb oficines a Barcelona i Madrid, i de la consultora Boil BCN Internacional, amb oficines a Barcelona i Frankfurt.

Daniel Boil va ser el primer president de Pimec Joves al Vallès Oriental el 2013, i pertany a la comissió executiva del territori des de 2014, de la qual fins ara era vicepresident i defensor del soci. També és membre de la comissió internacional de Pimec des de 2017.

També ha format part de diferents comitès de direcció empresarials i actualment és secretari del consell de Flint Group Iberia i CFO Apper Outsourcing. A més, és soci del Cercle d’Economia i de la Cambra de Comerç Francesa de Barcelona i col·labora periòdicament amb Barcelona Activa i la Fundació Tecnocampus.

El nou president, que pren el relleu del calderí Pere Barrios al capdavant de la delegació, assegura que continuarà treballant per "fer créixer Pimec al Vallès Oriental a tots nivells", i explica que el repte de Pimec és "continuar contribuint a millorar la competitivitat de les pimes i els autònoms de la comarca i consolidar l’entitat com l’entitat de lobby institucional i empresarial més important del territori".

 

 

Edicions locals